Menu
Kurv 0

Five Ten (5.10)

Five Ten klatresko klatring boulderingFive Ten - Brand of the Brave er et amerikansk klatremærke fra Redlands i Californien, der også beskræftiger sig med fodtøj til basejumping, faldskærmsudspring, BMX, downhill mtb og parkour. Five Ten er et af de mest anerkendte klatremærker på markedet, der var med fra den moderne klatresports begyndelse. Udgangspunktet for forretningen var at det gummi der var på klatresko tilbage i 1985 ikke var godt nok. Derfor valgte en ung aid-klatrer/ingeniør, Charles Cole, at udvikle deres sticky STEALTH-gummi. Denne nye type sticky og holdbar gummi revolutionerede klatreverdenen og åbnede for uanede muligheder gennem de klatresko man kender i dag. Som det ser ud nu udgøres refårsålingsmarkedet 99,9 % af Five Ten STEALTH Resole Kits. Selv klatrere, der er sponseret af andre mærker reforsåler seres sko med STEALTH-gummi for at høste de fordele gummiet giver.

Five Ten har utrolig mange vandvittige ascents på samvittigheden og sponserer nogle af de allerbedste klatrere, herunder Dave Graham, Fred Nicole, Carlo Traversi, Sasha Diguilian, Steve McClure og mange mange flere. Dette blandt andet fordi de har tradition for at lave nogle af de absolut bedste klatresko på markedet. Flere af deres sko har fået ikonisk status, hvem har ikke hørt om Five Ten Anasazi eller den hårdeste bouldersko på markedet Five Ten Dragon? Five Ten blev for nyligt opkøbt af Adidas, da de af gerne ville figurere på den evigt ekspanderende klatresene.

Hos Granitsuppe.dk fører vi følgende Five Ten klatresko:

Five Ten Anasazi LV

Five Ten Anasazi VCS

Five Ten Blackwing

Five Ten Dragon

Five Ten Mini Mocc

Five Ten Quantum

Five Ten Rogue

Five Ten Siren

Five Ten Team 5.10

Ønsker du sko fra Five Ten, som vi ikke har i vores webshop kan vi bestille den hjem til dig. Men for procukter udenfor sortimentet er det bestillingen købsbetinget. Er der produkter fra Five Ten du synes vi bør føre i vores webshop, kan du tippe os om dette. Hvis vi får nok tip om samme produkt køber vi det hjem.